tag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post1634360582729307956..comments2024-02-14T09:13:50.372+01:00Comments on Garnkofilia: MÓJ PIERWSZY BIGOSGarnkofiliahttp://www.blogger.com/profile/13988118313779075236noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-24882360917274572502013-01-16T16:49:29.027+01:002013-01-16T16:49:29.027+01:00Dzięki za odp.
Pozdrawiam.Dzięki za odp.<br />Pozdrawiam.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-1197781562013439992013-01-13T20:56:03.258+01:002013-01-13T20:56:03.258+01:00Daliśmy suche, połamaliśmy je tylko na drobniejsze...Daliśmy suche, połamaliśmy je tylko na drobniejsze kawałki. Widać namoczyły się w trakcie gotowania, bo efekt był zupełnie normalny.Garnkofiliahttps://www.blogger.com/profile/13988118313779075236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-74323295103138873302013-01-13T20:38:40.335+01:002013-01-13T20:38:40.335+01:00Te grzyby to mają być wcześniej namoczone, czy daj...Te grzyby to mają być wcześniej namoczone, czy dajesz suche??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-24870961588853384512012-12-18T18:30:46.798+01:002012-12-18T18:30:46.798+01:00bigos to klasyka i kojarzy mi się ze świętami u mo...bigos to klasyka i kojarzy mi się ze świętami u mojej babci, pozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03988201134472845372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-40338843218104550022012-12-18T15:52:21.086+01:002012-12-18T15:52:21.086+01:00Ale mojej teściowej bigosu nikt nie przebije :)
Ju...Ale mojej teściowej bigosu nikt nie przebije :)<br />Juz tyle jadłam i co najśmieszniejsze od wielkich kucharzy i jej mi najbardziej smakuje :)www.natalia-i-jej-świat.plhttps://www.blogger.com/profile/08198685434935974630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-41196178505069866392012-12-18T15:50:16.514+01:002012-12-18T15:50:16.514+01:00Wspaniały! Jeszcze nie robiłam z włoskiej kapusty ...Wspaniały! Jeszcze nie robiłam z włoskiej kapusty ani nie dodawałam wędzonych śliwek - muszą dawać fajny aromat. Wygląda na to, że to kolejna potrawa z Twojego bloga, którą wypróbuję:) Pozdrawiam!Arnikahttps://www.blogger.com/profile/08292418113755314869noreply@blogger.com