tag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post6390388442950129757..comments2024-02-14T09:13:50.372+01:00Comments on Garnkofilia: PIECZONA KAPUSTA Z SOSEM TAHINIGarnkofiliahttp://www.blogger.com/profile/13988118313779075236noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-73702963794087712952015-04-09T10:23:52.669+02:002015-04-09T10:23:52.669+02:00fajny pomysł,na pewno wypróbuję :)fajny pomysł,na pewno wypróbuję :)jaworahttps://www.blogger.com/profile/15683732482362016726noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-78591500496139566902015-04-07T22:07:55.719+02:002015-04-07T22:07:55.719+02:00Uwielbiam pieczone warzywa, a kapusty jeszcze nie ...Uwielbiam pieczone warzywa, a kapusty jeszcze nie jadłam. Na pewno spróbuję. Ten sos też fajny pasty tahini używam tylko do hummusu i ew. ciasteczek.Katarzyna Młodzikhttps://www.blogger.com/profile/15071949574268591033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-74088521143793304282015-04-07T20:53:49.572+02:002015-04-07T20:53:49.572+02:00Ta była zwykła biała, wyszła bardzo dobra. Robiłam...Ta była zwykła biała, wyszła bardzo dobra. Robiłam też z włoskiej i była super. Pekińskiej raczej bym nie próbowała, bardziej sałatę przypomina niż kapustę.Garnkofiliahttps://www.blogger.com/profile/13988118313779075236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-75606804567969424762015-04-07T20:28:38.093+02:002015-04-07T20:28:38.093+02:00Rewelacyjny pomysł, bardzo lubię kapustę,a tu taki...Rewelacyjny pomysł, bardzo lubię kapustę,a tu taki nowy świeży pomysł.<br />Jaka najlepsza - włoska się nadaje? czy zwykła? a pekińska to chyba za delikatna?<br />Pozdrawiamzufikhttps://www.blogger.com/profile/06419741003562947298noreply@blogger.com