tag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post7447861849668536427..comments2024-02-14T09:13:50.372+01:00Comments on Garnkofilia: JAGLANKA Z TAHINI I POMARAŃCZĄGarnkofiliahttp://www.blogger.com/profile/13988118313779075236noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-67463956697345943302014-05-12T15:49:30.526+02:002014-05-12T15:49:30.526+02:00Tak, ja z reguły nie płuczę kaszy jaglanej po upra...Tak, ja z reguły nie płuczę kaszy jaglanej po uprażeniu (jakoś tak wychodzi, nigdy nie natknęłam się na gorzką lub brudną kaszę). Ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby po uprażeniu przelać ją wrzątkiem :)Garnkofiliahttps://www.blogger.com/profile/13988118313779075236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-42473304879352848252014-05-12T11:13:29.778+02:002014-05-12T11:13:29.778+02:00Uprażoną kaszę zalewasz wrzącą wodą i bezpośrednio...Uprażoną kaszę zalewasz wrzącą wodą i bezpośrednio dodajesz rodzynki, czy to oznacza, że po uprażeniu nie przepłukujesz jej wrzątkiem w celu usunięcia zanieczyszczeń? Pozdrawiam fankaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-28886251395096218252014-02-07T20:21:36.579+01:002014-02-07T20:21:36.579+01:00bardzo fajne przepisy ja codzienne jem kasze jagla...bardzo fajne przepisy ja codzienne jem kasze jaglana na sniadanie albo kasze kukurydzianą, dodaje troche orzechów i siemie lniane, miód amarantus owoce suszone lub swieze pyyyyszota..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2293694459183648608.post-52121438841185805322014-01-25T18:29:57.066+01:002014-01-25T18:29:57.066+01:00O! Tego mi było trzeba!!!O! Tego mi było trzeba!!!Anonymousnoreply@blogger.com